• 1 1. Застрахователни казуси
  проблеми при изплащане на обезщетения, откази.
 • 2 2. Казуси с топлофикация
  изтекли по давност задължения, дела за несъществуващи суми.
 • 3 3. Казуси с енергийни монополисти
  изтекли по давност задължения, надписани корекции на сметки.
 • 4 4. Казуси с мобилни оператори
  неподписани договори от вас, неточности.
 • 5 5. Съдебно изпълнение(ЧСИ, ДСИ)
  ясно определени такси и правомощия на съдебните изпълнители.

Правна помощ срещу мобилни оператори

 

Случва се представители на мобилните оператори да си позволяват да подписват документи вместо клиента, като например такива за застраховка на мобилен апарат купен на лизинг или някакви допълнителни услуги. Също така има случаи в които без знанието на клиента е подписан договор от лице служител на мобилния оператор.

  След завеждане на дело и доказване с експертиза че подписа на клиента не е положен от самия него следва на същия да му се възстановят направените разходи по водене на делото и това с което мобилния опертор го е ощетил и се е обогатил неправомерно.

  Някои колекторси фирми се опитват да събират задължения на мобилните оператори, но документално исковете им не са изрядни /договори за цесия с ненадлежно уведомяване/. В тези случаи също важи и кратката тригодишна давност за задължения към мобилен оператор. (клиента не дължи ако задължението му е на повече от три години)

Първата стъпка която трябва да предприемете е да ни изпратите на e-mail: office@bersani.eu всички документи по Вашият случай.

След като се запознаем с вашия случай ще се свържем с Вас за да Ви уведомим как може да процедираме и с какво можем да си бъдем полезни.

Съдебна практика

image

В тази секция публикуваме:

Съдебната практика по различните казуси. Научи повече...